Over SaMoov

Samoov staat voor beweging. Je komt er in de stroming die jij nodig hebt, niet meer en niet minder.  Er is ruimte voor jouw verhaal. Samen nemen we de tijd om naar binnen te gaan en contact te maken met de beweging in jouw lichaam. Even stilstaan bij de fysieke sensaties die je tegenkomt, spanningen waarnemen en ermee omgaan waardoor je weer in balans raakt. Bij Samoov vinden je geest en je lichaam de rust die hen toekomt.

Samoov is er om de draad weer op te pakken, via massage en relaxatie op jouw maat.
Voor jongeren biedt Samoov specifieke relaxatiebegeleiding aan.

Over Barbara

Ik ben Barbara, mama van twee tieners  en ‘madam’ naast Patrick.
Bijna twintig jaar heb ik les gegeven in het secundair onderwijs. Met veel plezier heb ik dingen doorgegeven met mijn hoofd. Maar mijn intuïtie vertelde me dat ik ook met mijn handen kan ‘doorgeven’, en dat ik wil ‘zorgen voor’.  Daarom heb ik de nodige opleidingen tot massage- en relaxatietherapeut gevolgd.

En daarnaast ook de opleiding tot jongerencoach omdat ik sterk aanvoelde dat ik mijn jarenlange ervaring met jongeren niet zomaar overboord wou gooien. Ik wil jongeren graag helpen hun eigen waarheden te ontdekken zodat ze daar iets mee kunnen doen.

Ik ben down-to-earth, sociaal en empathisch. Respect, mildheid en een niet-oordelende houding staan hoog in het vaandel. Waarden als veiligheid, vertrouwen, zorg en evenwicht liggen me nauw aan het hart. Dat wil ik delen met jou. Om de verbinding met je lichaam en je hele zelf weer te vinden.