Over SaMoov

Samoov staat voor beweging. Je komt er in de stroming die jij nodig hebt, niet meer en niet minder.  Er is ruimte voor jouw verhaal. Samen nemen we de tijd om naar binnen te gaan en contact te maken met de beweging in jouw lichaam. Even stilstaan bij de fysieke sensaties die je tegenkomt, spanningen waarnemen en ermee omgaan waardoor je weer in balans raakt. Bij Samoov vinden je geest en je lichaam de rust die hen toekomt.

Samoov is er om de draad weer op te pakken, via massage, relaxatie en cranio sacraal therapie op jouw maat.

Over Barbara

Ik ben Barbara. Bijna twintig jaar heb ik les gegeven in het secundair onderwijs. Met veel energie heb ik dingen doorgegeven met mijn hoofd. Maar mijn intuïtie vertelde me dat ik ook in stilte met mijn handen kan doorgeven.  Daarom heb ik de nodige opleidingen tot massage-, relaxatie – en cranio sacraal therapeut gevolgd.

Ik ben down-to-earth, sociaal en empathisch. Respect, mildheid en een niet-oordelende houding staan hoog in het vaandel. Waarden als veiligheid, vertrouwen, zorg en evenwicht liggen me nauw aan het hart. Dat wil ik delen met jou. Om de verbinding met je lichaam en je hele zelf weer te vinden.